ในโรงงานที่ได้รับการรับรองตามระบบมาตรฐานต่างๆ
ในส่วนของโรงงานที่ทำการผลิตสินค้านั้นเรามีการควบคุมคุณภาพในการผลิตอาหาร โดยพื้นฐานต้องมีสุขลักษณะที่ดีตามระบบมาตรฐานที่ได้รับการรับรองดังนั้
คลิ๊กเพื่อขยายภาพ
คลิ๊กเพื่อขยายภาพ
คลิ๊กเพื่อขยายภาพ
คลิ๊กเพื่อขยายภาพ
คลิ๊กเพื่อขยายภาพ
คลิ๊กเพื่อขยายภาพ
คลิ๊กเพื่อขยายภาพ
คลิ๊กเพื่อขยายภาพ
คลิ๊กเพื่อขยายภาพ
GMP : Good Manufacturing Practice by Fisheries Department
HACCP : Hazard Analysis Critical Control Point by Fisheries Department
BRC-FOOD : The British Retail Consortium by TUVSUD
IFS-FOOD : International Featured Standard (IFS) Food by TUVSUD
ASC CoC : Aquaculture Stewardship Council by SGS
MSC CoC : Marine Stewardship Council by SGS
ISO14001 : Environmental Management System by Tuvnord
ISO45001 : Occupational Health and Safety Management System by Tuvnord
SEDEX Member ( B ) & SMETA Report : Supplier Ethical Data Exchange
 
 

Copyright 2006 by K & U Enterprise Co., Ltd. All right reserved. Design by Brother Bear